Pages Navigation Menu

Fresh Laundry Concentrate

Fresh Laundry Concentrate
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

image

Pernah tak mesin basuh rosak pastu bila baiki org baiki bagitau part dlm tu berkarat dan mereput? Saya pernah!!
.
Karat adalah berpunca dari penggunaan sabun yg ber chemical yang berbahaya bertindak mengkakis besi2 part dalam mesin basuh.
.
Ujian ni saya buat bermula malan 7/4/16 maksudnya baru 12 hari la kan? Boleh lihat sendiri dengan jelas karat pada batang paku yg terendam dalam air berisi bancuhan sabun brand X. Control adalah aor paip biasa. Dan yang tengah tu saya guna sabun basuh Shaklee. 😱😱😱 langsung takda karat. Kalo nak ambik paku tu guna balik pon bolehhhhh! Hehe
.
Sabun basuh ni saya suka sebab ianya semulajadi, takde chemical berbahaya pastu mesra alam. Walaupun saya guna mesin front loading yg biassnya sabun serbuk ni org tak berapa syorkan la sebab nanti bertempek2 kan? Yang ni takkkk.. syok sgt2 guna dah la jimat, guna 1oz wangi bau fresh setaman! 😍😍
Jadilah pengguna yang bijak.

image

Natural Formula for Extra Clean Clothes
Product Code:00159 (2.49kg)

You know the deliciousness of clean clothes right out of the wash? Fresh Laundry takes it to the next level. The natural-enzyme formula leaves clothes extra clean while being gentle on the planet. Which means you can bury your nose in a pile of clean laundry and breathe a little easier.

Did You Know?

Many laundry powders may contain irritants that can be absorbed through the skin or inhaled – a common cause of allergic response. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate is such an irritant, and is on the EPA and DOT hazardous substances list.

Contact can irritate and burn the skin and eyes, breathing it can irritate the nose, throat and lungs causing coughing, wheezing and/or shortness of breath. Repeated skin contact may cause dryness, itching, chronic irritation, and rash.

Fresh Laundry Concentrate Does Not Contain These Or Other Hazardous Ingredients.

The Shaklee Difference

Safe

Hypoallergenic
No chlorine
Safe for use on all washable fabrics
No hazardous chemicals

Powerful

Super-concentrated
Just one ounce (11.375 liters) clean a medium load of laundry
Great in all temperatures, even in cold water
Help keep your whites white and colors bright

Green

Natural sustainably sourced ingredients
Biodegradable surfactants
No phosphates, borases, irritates
Recyclable packaging
No dyes
Safe for septic systems and gray water


Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook