Pages Navigation Menu

Nutrisi Lengkap Seisi Keluarga

Posted by on Feb 2, 2017 in Shaklee, Sharing | 0 comments

​ Vitalea.. multivitamin yg sy tak boleh tinggal. Sebab sgt2 superb! Lagi2 masih menyusukn Irfan yg dah setahun 9bln ni, lagi la ummi kene...

Read More

9 Sebab minum CINCH SHAKE jadi KURUS

Posted by on Aug 28, 2015 in Bisnes, Shaklee, Sharing | 0 comments

9 sebab utama anda KURUS dengan hanya meminum CINCH SHAKE   Minum CINCH SHAKE jadi KURUS? Dengan menggantikan cinch shakes sebagai...

Read More

Simptom dan cara merawat RESDUNG

Posted by on Aug 20, 2015 in Shaklee, Sharing | 0 comments

Simptom dan cara merawat RESDUNG Bangun pagi anda dihujani bengan bersin yang tak berkesudahan? Mengemas rumah yang berhabuk terpaksa...

Read More

Resepi Makaroni Bakar

Posted by on Aug 17, 2015 in Resepi, Sharing | 0 comments

  Special buat makyong kawan ummi yang jauh kat Shah Alam, kalo dekat ummi dah tolong buat. Ura, this is for you! Resepi membuat...

Read More

TIPS PENYUSUAN SUSU IBU

Posted by on Aug 17, 2015 in Breastfeeding, Pengalaman ummi, Sharing | 0 comments

Tips penyusuan susu ibu Susu ibu adalah hak bayi, anugerah terindah buat kita. Hari ni ummi nak berkongsi beberapa tips penyusuan susu ibu...

Read More

Maybank CC point redemption

Posted by on Mar 13, 2015 in Bisnes, Credit Card, Home, Shaklee, Sharing | 0 comments

Suka suka suka!! Beli tanpa ca$h. Anda suka tak? Ini cara saya berbisness.. Memang dulu, saya lah org yg sangat tak suka guna credit card....

Read More

Kenapa ibu hamil WAJIB ambil VITALEA?

Posted by on Feb 8, 2015 in Shaklee, Sharing | 0 comments

Kenapa ibu hamil WAJIB ambil VITALEA? # Untuk membina sel2 darah merah yg sihat bagi mengangkut oksigen kepada bayi dalam kandungan. #...

Read More

Mudahnya Water Pitcher Shaklee

Posted by on Feb 6, 2015 in Shaklee, Sharing | 0 comments

 Hari ni bakal bermusafir dan berkampung di subang untuk TTT2. Haishhh bedebar plk nk pi exam! Moga Allah permudahkan.. Makanya, mobil...

Read More

AlQuran Penyembuh Segala Penyakit

Posted by on Nov 24, 2014 in Home, Sharing | 0 comments

Ayat Al Quran can cure cancer. Lapan surah ini diamalkan dan dibaca untuk memusnahkan sel-sel barah kanser. Jika pesakit dapat membacanya...

Read More

Kanser Payudara, info wanita

Posted by on Nov 11, 2014 in Home, Sharing | 0 comments

  kanser payudara adalah kanser ini yang paling tinggi kejadiannya dan penyebab utama kematian di kalangan wanita Malaysia. Kanser...

Read More
Page 1 of 712345...Last »