Pages Navigation Menu

Puding Gula Hangus

Posted by on Mar 24, 2016 in Resepi | 0 comments

Puding ni sejuk2 sedap kan telan.. Kalo bulan puasa org jual seketul RM2 tau. Buat aje sendiri. Senang, ringkas, jimat dan yang penting.....

Read More

Resepi Makaroni Bakar

Posted by on Aug 17, 2015 in Resepi, Sharing | 0 comments

  Special buat makyong kawan ummi yang jauh kat Shah Alam, kalo dekat ummi dah tolong buat. Ura, this is for you! Resepi membuat...

Read More

Nasi dagang perantau

Posted by on Sep 30, 2011 in Resepi | 0 comments

Perantau la sgt.. hahahasbnrnye ns dagang ni ditujukan utk para perantau.. Khas buat: kak fadhilah jauh di Perth, serta kak niza yg jauh...

Read More

Lagi2 makaroni bakar

Posted by on Nov 16, 2010 in Resepi, Sharing | 0 comments

Sebenarnye ni yg sy buat time takde keje sabtu minggu lepas. Tp mood nk update blog equal to zero, so…dipendamkn dl… peram...

Read More

Pulut kuning

Posted by on Apr 10, 2010 in Resepi, Sharing | 0 comments

Ok…hr ni oleh kerana rasa bosan duk di rumah, maka sy nk share resepi pulut kuning yg da selamat masuk ke perut ini smalam…...

Read More

Rendang vs rendam?

Posted by on Mar 24, 2010 in Resepi, Sharing | 0 comments

Atas sbb xmo hampakan permintaan kwn2, kt cni sy nk share resepi rendang yg tlh selamat masuk dlm perut masing2 td ye. (~_^) Tp ni resepi...

Read More

Muffin chocolate

Posted by on Aug 9, 2009 in Resepi | 2 comments

Weekend lepas, kami merajinkan diri utk buat muffin. dah lame rsnye tak buat, sejak2 blk bermastautin kt tgnu ni, blm penah skali pn wat....

Read More

Makaroni bakar

Posted by on Aug 1, 2009 in Resepi | 8 comments

Khas buat ofismate ku sekalian!Erm…seperti yg d janjikan, sy tgh masak makaroni bakar ni.This is my 1st trial. sblm2 ni…hy jd...

Read More

Lunch for this weekend

Posted by on Jul 31, 2009 in Resepi | 2 comments

Setelah sekian lama tak duk rumah tiap kali hr Jumaat, hr ni ade la masa sikit nk masak2 kt umah… yela..kalo x gi Kl, blk kg la...

Read More

Kek pisang

Posted by on Jul 11, 2009 in Resepi | 4 comments

Di pagi Sabtu yg kesorgn ni, saya rasa cam nk wat sesuatu lah. Masak? tak kot. coz tghari ni ade undangn kenduri, da only one guy in my...

Read More