Pages Navigation Menu

TIPS PENYUSUAN SUSU IBU

Posted by on Aug 17, 2015 in Breastfeeding, Pengalaman ummi, Sharing | 0 comments

Tips penyusuan susu ibu Susu ibu adalah hak bayi, anugerah terindah buat kita. Hari ni ummi nak berkongsi beberapa tips penyusuan susu ibu...

Read More

Hari pertama Izz ke sekolah

Posted by on Jan 7, 2015 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

Hari ni 7hb Jan hari pertama hantar Izz ke brainy bunch (BBIM) Sg Ara. Izz masuk star class, feb ni usia izz 4 tahun. Part bangun pagi ok...

Read More

Braces

Posted by on Mar 8, 2013 in Pengalaman ummi | 0 comments

Sejak tumbuh gigi kekal yg mmg ternganga kt bhgn depan aku pasang hajat nk pakai braces. Tapi mesti mak n ayah cakap MAHAL.. pastu kalo yg...

Read More

Happy birthday izz

Posted by on Feb 21, 2013 in Pengalaman ummi | 0 comments

  Hari ke-2 di alam dunia, 22 Feb 2011.. nama diberi Harun Izzuddin   Hari ni genap 2 tahun umur Izz. Alhamdulillah… seronok dan...

Read More

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011

Posted by on Jul 31, 2011 in Pengalaman ummi, Peraduan, Sharing | 0 comments

Assalamualaikum semua… Penat sungguh menyiapkan entri kali ini disebabkan banyak komitmen yang perlu diselesaikan sebelum bermulanya...

Read More

Stress out!

Posted by on Apr 11, 2011 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

itulah mode skrg. tension sbb tak blh nk study.tension sbb tak blh buat keje umah.tension sbb penat.tension sbb ngantuk.huhu…ya...

Read More

Pengalaman terindah

Posted by on Mar 7, 2011 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

Assalamualaikum semua… Kejap je masa berlalu. Hari ni dah masuk hari ke-15 saya bergelar ummu Izz.Apa yg sy rasa? Seronok! New life...

Read More

syukur alhamdulillah…

Posted by on Feb 21, 2011 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

Alhamdulillah…putera kami dah selamat melihat dunia ini pg td… Delivered time –> 8:45a.mNormal deliveryWeight –>...

Read More