Pages Navigation Menu

Dah jadi buku rupenye!!

Posted by on Feb 19, 2013 in Mathematics, Menuntut Ilmu | 0 comments

Alhamdulillah.. hari tu (erm.. 2 3 taun lepas kot lepas dah abes master) ada edit thesis master utk publish as book. Dah2 hantar lupa nak...

Read More

Ada sinar

Posted by on Jan 10, 2013 in Menuntut Ilmu | 0 comments

Alhamdulillah, tadi ada seminar. Pastu ada group meeting yg ringkas jap tadi. Then Sv inform yg Abbas dan Zainor akan tolong tengokkan...

Read More

Pecahkan tembok

Posted by on Jan 10, 2013 in Menuntut Ilmu | 0 comments

Lunch smlm.. seperti biasa gi makan ngn kak Jiha kat cafe Fajar harapan. On da way tu lalu bilik Prof Jam kebetulan dia ada kt luar. Dan...

Read More

Progress report

Posted by on Jul 1, 2011 in kisah anakku, Menuntut Ilmu | 0 comments

Hehe…mesti ingat prog report study kan?tak..nak cerita pasal progress anakanda ni haa…kejap je masa blalu.Izzuddin skrg dh...

Read More

Kehidupan baru

Posted by on Dec 17, 2010 in Kehidupan, Menuntut Ilmu, Sharing | 0 comments

Baru sj selesai memulakan kehidupan baru kt penang ni.7/12/10 ptg dkt nk maghrib, abg bertolak ngn van from tgnu, pindah brg je dl ke...

Read More

Alhamdulillah…konvo jua akhirnya

Posted by on Oct 15, 2010 in Menuntut Ilmu | 0 comments

Tanggal 12/10/10…melakar satu lg sejarah dlm hidup ku. Kenangan manis yg pasti ku simpan kemas dlm lipatan memori ini,...

Read More

Cara solat sunat Gerhana

Posted by on Jan 17, 2010 in Menuntut Ilmu, Sharing | 0 comments

Maaf ye sahabat2… Lupa nak post bende ni awal2… Dah 2 kali gerhana berlaku baru2 ni kn? 1st bulan, 2nd matahari… Ni...

Read More

Congratulations to Adeq In…

Posted by on Nov 19, 2009 in Family's event, Menuntut Ilmu, Sharing | 0 comments

Tahniah Deq In sbb telah berjaya dapat 5A dlm UPSR.Dah, selamat sorang lg mendapat 5A.Mak kata adik call tadi nangis, panic jgk mula2 tu,...

Read More

Motivasi Diri

Posted by on Nov 17, 2009 in Menuntut Ilmu, Nasihat, renungan, Sharing | 2 comments

Entry kali ni khas utk diri sendiri dan juga teman2 yg sudi membacanya…Untuk memberi motivasi kpd diri ini yg sering kali...

Read More

MARA

Posted by on Nov 12, 2009 in Menuntut Ilmu, Sharing | 0 comments

Alhamdulillah…Setiap masa kita perlu bersyukur pada Nya. Pagi td g wat bankdraft.1 tuk byr IELTS, 1 lg tuk byr pinjaman MARA…...

Read More
Page 1 of 3123