Pages Navigation Menu

Hari pertama Izz ke sekolah

Posted by on Jan 7, 2015 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

Hari ni 7hb Jan hari pertama hantar Izz ke brainy bunch (BBIM) Sg Ara. Izz masuk star class, feb ni usia izz 4 tahun. Part bangun pagi ok...

Read More

Progress report

Posted by on Jul 1, 2011 in kisah anakku, Menuntut Ilmu | 0 comments

Hehe…mesti ingat prog report study kan?tak..nak cerita pasal progress anakanda ni haa…kejap je masa blalu.Izzuddin skrg dh...

Read More

Kalau hari cuti

Posted by on May 12, 2011 in kisah anakku | 0 comments

Bila hari cuti Izz buat apa?Izz akan ‘bermanja-manjaan’ dgn ummi.siap awal2 lg bila mlm tu ummi ckp pg esok Izzuddin tak pyh...

Read More

Izz dan kehidupannya

Posted by on May 7, 2011 in kisah anakku | 0 comments

Dah lama nak update pasal ni tp tak jd2.skrg ni hntr Izzuddin kt umah makcik pengasuh.dia suka sgt kalo gi umah tok.happy je naik...

Read More

Happy!

Posted by on Apr 29, 2011 in Family's event, kisah anakku | 0 comments

Ambik masa update blog ckit.sementara putera tgh beradu, kejut suh mandi pn menggeliat malas bgn, good!mentang2 ummi ckp hari ni duk ngn...

Read More

Stress out!

Posted by on Apr 11, 2011 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

itulah mode skrg. tension sbb tak blh nk study.tension sbb tak blh buat keje umah.tension sbb penat.tension sbb ngantuk.huhu…ya...

Read More

Pengalaman terindah

Posted by on Mar 7, 2011 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

Assalamualaikum semua… Kejap je masa berlalu. Hari ni dah masuk hari ke-15 saya bergelar ummu Izz.Apa yg sy rasa? Seronok! New life...

Read More

syukur alhamdulillah…

Posted by on Feb 21, 2011 in kisah anakku, Pengalaman ummi | 0 comments

Alhamdulillah…putera kami dah selamat melihat dunia ini pg td… Delivered time –> 8:45a.mNormal deliveryWeight –>...

Read More