Pages Navigation Menu

Salam Aidiladha 1435 Hijrah

Posted by on Oct 4, 2014 in Kehidupan | 0 comments

Salam Aidiladha daripada Master Nur Izzati Che Jawias sekeluarga. Tarikh Idul Adha pada 5 Oktober 2014 bersamaan 10 Zulhijjah1435 Hijrah,...

Read More

Happy news

Posted by on Jan 14, 2013 in Kehidupan, Rumahku Syurgaku | 0 comments

Tadi dapat email dari lawyer.. Alhamdulillah… pastu dia call. “Izzati, U are almost there!” hehe… Maybe dlm minggu...

Read More

Test.. Guna vacum sedut habuk. ngeeee

Posted by on Jan 8, 2013 in Kehidupan | 0 comments

Fuhhhh..rasanya hampir 1 tahun 2 bulan tak update blog ni. Lama sungguh! Bukan sibuk pun, cuma ada blog lain tu yg terpinggir plk Cahaya...

Read More

Dah 7?

Posted by on May 8, 2011 in Kehidupan | 0 comments

Mlm td kul 12 bunyi reminder kt hs lama lepas 2 hari on blk hs tu.mmg hs lama ni punya byk kenangan, byk wishlist dlm tu yg tak padam, tu...

Read More

Kehidupan baru

Posted by on Dec 17, 2010 in Kehidupan, Menuntut Ilmu, Sharing | 0 comments

Baru sj selesai memulakan kehidupan baru kt penang ni.7/12/10 ptg dkt nk maghrib, abg bertolak ngn van from tgnu, pindah brg je dl ke...

Read More

Dah genap 2 tahun

Posted by on Dec 3, 2010 in Kehidupan | 0 comments

Dah genap 2 tahun permata hati pertama ummi pergi. Masih ingt lg time sakit bersalinkn mu nak. Di pagi hening 02/12/08, Muhammad pergi...

Read More

3rd @ 241110

Posted by on Nov 24, 2010 in Kehidupan | 0 comments

Today is our 3dr anniversary….Alhamdulillah, sedar x sedar, dah 3 tahun kami melayari bahtera ini bersama2. Hadiah? Abg request...

Read More