Pages Navigation Menu

Open house kt Penang

Posted by on Oct 1, 2011 in Friends, Rumahku Syurgaku | 0 comments

Open house Raya puasa tahun 2011.  Terima kasih buat kwn2 yg sudi hadir. Love U all, muah muah! Izz ngn aunty Kinah   Puding daripada...

Read More

Rehat di rumah

Posted by on Feb 19, 2010 in Family's event, Friends, Sharing | 0 comments

Hari ni hr Jumaat n sy mngambil keputusan utk duduk bersantai2 kt umah je. xde la santai mane sbb td da pegi pasar payang kjap,...

Read More

Di suatu petang

Posted by on Jan 12, 2010 in Friends, Sharing | 0 comments

Ada apa di suatu petang?Bunyi tajuk cam ade citer best jew. ^,^ jeng jeng jeng…Apa kata layan gmbr dulu, okeh? Anda dpt teka apa yg...

Read More

Update

Posted by on Jan 4, 2010 in Friends, Sharing | 1 comment

Alhamdulillah…Hari ni berpeluang nk update blog yg dah lebih sebln dtglkn…ni sumer gara2 ada yg “kerajinan” nk...

Read More

Farewell party besar-besaran

Posted by on Nov 10, 2009 in Friends, Menuntut Ilmu | 0 comments

Semalam wat farewell party, tuk sumer yg nk pi further study. kak Fadhilah…kak Niza[mama Niza]… Nini… dan sbnrnye...

Read More

Port luck kt ofis

Posted by on Aug 3, 2009 in Friends | 0 comments

Sj nk share kt kwn2 sumer.Semalam..kitorg wat port luck. ape yg kami bawa? Kak niza1 – air teh O panas n telurKak fadhilah –...

Read More

Pesta Konvo

Posted by on Jul 16, 2009 in Friends | 7 comments

Lama xupdate blog. hihi…maklumla tgh siapkan corrections thesis. Skrg ni br je lepas print, yg kt bwh2 tu, sbb nk bg xberlipat2, da...

Read More

Memenuhi Undangan

Posted by on Jun 11, 2009 in Friends | 3 comments

Disebabkan kebzian yg melanda diri ini, maka byk la post2 tertunggak yg blm sempat di postkan.[bz sgt ke?] Ni tgh pening2 ni, menyetadikan...

Read More