Pages Navigation Menu

9 Sebab minum CINCH SHAKE jadi KURUS

9 Sebab minum CINCH SHAKE jadi KURUS
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

9 sebab utama anda KURUS dengan hanya meminum CINCH SHAKE

 

Minum CINCH SHAKE jadi KURUS? Dengan menggantikan cinch shakes sebagai sarapan pagi dan makan malam, kalian terpaksa terima hakikat yang seluar ketat makin longgar dan jarum penimbang bergerak ke kiri! Erkkk!! seram kan? lol

cinch coklat shaklee

Minum cinch shake jadi kurus? Betul ke? Serius? Jom lihat perbincangan di bawah.

Cinch® Shake Mix didatangkan dalam tiga perisa yang memikat kalbu – coklat yang menenangkan, cafe latte yang dapat menandingi rasa kopi kat gerai star* tu dan vanila yang seakan tak boleh dilupakan.

Campuran Proprietari Protein diperkaya dengan Leusina Cinch® Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch® Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa berasa kenyang serta puas semasa mengurangkan berat badan.

Setiap kali anda minum Shaklee cinch, anda akan dapat 24gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut. Ini penting kerana protin digunakan untuk membina otot dan ototlah yang berupaya menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protin juga boleh menahan kelaparan lebih lama, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Tidak lupa juga bahan utama dalam setiap tin – LEUCINE iaitu nutrisi penting dalam cinch untuk keperluan tubuh kita.

Rasanya seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan membuatkan anda rasa sangat puas menikmatinya. Antara faedah utama pengambilan cinch shakes dalam diet harian kita adalah:

  1. Indeks glisemik 22 yang sesuai untuk pengidap kencing manis
  2. Dengan cinch pro, campuran ekslusuf protin dipertingkatkan dengan leucine – asid amino
  3. Diperkaya dengan Leucine bertujuan untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
  4. 24 gram protin dalam setiap hidangan membantu anda rasa puas dan kenyang
  5. Tinggi kandungan serat iaitu 6 gram serat dalam setiap hidangan
  6. Glisemik yang rendah bertujuan untuk mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga serta rasa kenyang lebih lama
  7. Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 vitamin dan mineral penting
  8. Penggunaan soya bebas GMO
  9. Tiada perasa tiruan, pewarna atau pemanis

Perisa kegemaran saya tentunya COKLAT yang sangat yummy! teguk masuk tekak je memang kenyang dan puas. Seperti mengunyah kepingan “Dark Chocolate Vanhauten”. Cuba bayangkan, best bukan?

~ COKLAT UNTUK SARAPAN? KENAPA TIDAK? ~

 

Nak cuba cinch shake yang sedap ni?

Pm Master Izzati | 016 4429482

Cinch Shake Shaklee

Cinch Shake Shaklee


Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook